Трансформативните сили
на јога и медитација

Трансформирајте го вашиот ум. Сакајте го вашето тело
Искусете ги придобивките од практикување јога од прва рака. Придружете ни се, подобрете го вашето здравје и пронајдете рамнотежа. Добредојдовте на вашето ново патување.

Смирен ум

Смирете го умот, прифаќајќи ја смиреноста во секој земен здив.

Ментално здравје

Зајакнете ја вашата ментална благосостојба и намалете го стресот.

Флексибилност

Посведочете го зголемувањето на флексибилноста и силата на вашето тело.

Поврзување на умот,
телото и духот

Започнете со сеопфатно патување, негувајќи го секој аспект од вашата благосостојба.

Искусни инструктори

Водени од искуството, нашите тренери обезбедуваат безбедно и ефективно вежбање

Удобно темпо

Јога прилагодена на вас, обезбедувајќи раст во вашиот личен ритам.

Изолацијата е страдање

Несигурноста веројатно е состојба која нè следи уште од раните години на животот.

Брзајте полека!

Денес сите некаде брзаат. Тоа некако стана стил на живеење и кај нас.

Јогата во светот на децата

Децата не решаваат животни прашања, но си ги имаат своите предизвици.

Чудесните пораки од водата

Светот во кој живееме е чудесен. Штета што сме наштимани да го гледаме обично, како веќе да го знаеме.

Длабока имагинација

Ние не се познаваме доволно себеси, го знаеме само основното. Постои една длабочина во нас, која е многу вредна.

Нашите Јога Часови

Контактирајте не за да го резервирате вашето место.

Што кажуваат
нашите членови

По изведување на секоја асана научив да го почуствувам пријатното дејство на истата. Преку нив самото тело ми зајакна, а умот ми се освежи. Имено, со релаксацијата се ослободувам од затегнатоста што ја чуствувам на одредени делови од телото. Научив да откријам каде е потребно да се сконцентрирам за да се опушти телото и да почувствувам олеснување.

Оливера П. (33 год)

Правник

Претходно работите ги доживував многу стресно, се плашев од некои работи, но нивото кое стапи во мене не дозволува да излезам од таа мирна состојба. Едноставно, работите ги гледам поинаку, ги доживувам и разбирам, а порано можеби ги знаев, но не успевав да ги сфатам.

Јована Б. (21 год)

Медицинска сестра

Едно убаво облачно попладне се упатив на мојот прв час по јога. Сакав да научам како да го вгнездам мирот во поточињата, а да не ја нарушам нивната жуборлива природа. Таму запознав прекрасни личности, кои несебично ми ги отворија вратите кон едно ново искуство кое сé уште го живеам.

Мирјана Ѓ. (24 год)

Консултант

Ви се случило некогаш да прочитате некои волшебни стихови, некоја мудра мисла или некој луциден краток расказ и да си кажете: „Ова е тоа! Ова е тоа што и јас сакав да го напишам.“? Отприлика така изгледаше мојот прв допир со јогата – сфатив дека долго време сум живеел со неа, а не сум бил свесен.

Ѓоко З. (24 год)

Книжевник

Инструктор

Кристина Трајковиќ

Инструктор по Јога

Термини за вежбање

Вторник и Четврток (онлајн)
почетна група - од 22.01.2024
19:00 - 20:00
Вторник и Четврток (онлајн)
средно-напредна група - од 22.01.2024
20:30 - 21:30
Понеделник и Среда (во сала)
почетно-средна група - од 22.01.2024
20:00 - 21:00
Индивидуални часови
по договор

Изберете го вашиот соодветен термин за вежбање

Нашите најнови настани

Најдобрите ресурси за јога и здравје, претплатете се сега!

Инвестирајте во
вашето здравје

ОУ „Браќа Миладиновци“
Владимир Комаров 5
Скопје, 1000
Scroll to Top