Кристина Трајковиќ

Инструктор по Јогa

Кристина Трајковиќ, родена во Македонија, е посветена инструкторка по јога со богат опит и знаење во оваа област. Нејзиното патување во светот на јогата започна во 1995 година, кога за прв пат ја откри магијата на овие древни практики. 

Во 2007 година, Кристина стана активен член на Центарот за Јога и личен развој. Активно учествува во различни работилници, семинари и курсеви, каде што го зголемува своето искуство во областа на јогата.

Во 2018 година, Кристина станува инструктор во Центарот за Јога и личен развој. Нејзините часови се фокусирани на воспоставување на хармонија на телото и духот, со цел постигнување на внатрешен мир и баланс.

Покрај својата страст кон јогата, Кристина е и дипломиран правник по професија.

Scroll to Top