Пријавете се

Контактирајте не по телефон или е-маил за дополнителни информации

Доколку сакате да се информирате дополнително во врска со часовите, исконтактирајте не преку телефонскиот број, е-маил адреса или преку нашата Facebook страница

Пополнете ја формата

Инвестирајте во
вашето здравје

ОУ „Браќа Миладиновци“
Владимир Комаров 5
Скопје, 1000
Scroll to Top