Проекција на филмови

Центарот за јога и личен развој во своите простории отпочна со една интересна активност – проекција на играни филмови чии теми се поврзани со различни духовни традиции и научно- документарни филмови.
Проекциите се наменети за членовите на Центарот.
Првата проекција на документарниот филм „На работ на Универзумот“ се одржа на 11.10.2009 г.
Филмот „Зен“, посветен на основачот на зенот во Јапонија, Доген Зенџи го гледавме на 05.12.2009 г. кој остави силен впечаток на сите и долго после проекцијата.

11.10. и 05.12.2009

Центар за јога и личен развој – Капиштец
Scroll to Top