Имагинација

Внатрешното водство до нашата свест

Енергијата е нашиот потенцијал на живот. Колку таа тече послободно низ нас, толку сме поживотни. Енергијата во нас доаѓа од изворот на нашата живост, а таа е многу мистериозна, зад зборовите е, зад разбирањето, но истовремено е и нешто прекрасно.

Read More »

Работилница за жени

Си се почувствувала ли некогаш отфрлена и осамена; или виновна кога во животот ти се случувало нешто прекрасно? Како да не си го заслужувала тоа? Или, си се прашувала зошто е толку тешко да си го прифатиш сопственото тело? Вклучувајќи ги и циклусните промени кои понекогаш ти предизвикуваат болка и депресија…

Read More »

Длабока имагинација

Ние не се познаваме доволно себеси, го знаеме само основното. Постои една длабочина во нас, која е многу вредна.
Верувам дека секој во имагинацијата може многу да учи и да дојде поблиску до себе. Практиката со внатрешните слики е погодна за сите за да ја искусат својата единственост.

Read More »
Scroll to Top