http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8542221.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1444252.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/5337873.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8627714.jpg
Почеток Настани ЧАСОВИ ПО ЈОГА ВО ТЕТОВО

ЧАСОВИ ПО ЈОГА ВО ТЕТОВО

Share

 

Курс по јога
Мај - Јули 2009
Тетовски театар, Тетово
под водство на Весна Алексовска
со асистенција на м-р Лазар Ѓуров

tetovo-joga


Од 23-ти мај до пред летните одмори Центарот за јога и личен развој успешно ги реализираше часовите по Јога во Тетово. Среќни сме што јогата конечно стигна и во Тетово, и околу дваесетина луѓе од градот под Шара ни се приклучија во заедничките и прекрасни мигови на дружење со себе, во одржувањето и подобрувањето на своето здравје, во будењето на своите потенцијали и откривањето на внатрешната убавина и мир.