http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8542221.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1444252.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/5337873.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8627714.jpg
Почеток Настани ПРОЕКЦИЈА НА ФИЛМОВИ

ПРОЕКЦИЈА НА ФИЛМОВИ

Share

 

proekcija

Центарот за јога и личен развој во своите простории отпочна со една интересна активност – проекција на играни филмови чии теми се поврзани со различни духовни традиции и научно- документарни филмови.

Проекциите се наменети за членовите на Центарот.  
Првата проекција на документарниот филм „На работ на Универзумот“ се одржа на 11.10.2009 г.

Филмот „Зен“, посветен на основачот на зенот во Јапонија, Доген Зенџи го гледавме на 05.12.2009 г. кој остави силен впечаток на сите и долго после проекцијата.