http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8542221.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1444252.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/5337873.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8627714.jpg
Почеток Настани

Настани

5

 

ВРАЌАЊЕ ВО СВОЈАТА ИЗВОРНА ЦЕЛОСНОСТ преку ЧЕТИРИТЕ НАЧИНИ НА ДЕЈСТВУВАЊЕ

Дводневен семинар за длабока имагинација

21-22.05.2011

Скопје (Центар за јога и личен развој)

Под водство на Рафаела Мајана Ромиери, Австрија

Повеќе...

SEMINAR VIPASANA 036 m

ВИПАСАНА МЕДИТАЦИЈА

Целодневна садана

18.04; 16.05; 27 и 28.11.2010

Скопје (Центар за јога и личен развој)
Под водство на Весна Алексовска

zborovite4

МОЌТА НА ЗБОРОВИТЕ
ФОРМИРАЊЕ ПОЗИТИВНИ МЕНТАЛНИ ОБРАСЦИ

Еднодневни семинари
28.03.2010
Скопје (Центар за јога и личен развој)
Под водство на Весна Алексовска

18.04.2010
Тетово (Шкендија, Карате Академија)
Под водство на Весна Алексовска

 

png

ПРЕДНОВОГОДИШНО ДРУЖЕЊЕ

26.12.2009
Ресторан за макробиотика „Хармонија“ и
27.12.2009
Центар за јога и личен развој, Капиштец

predavanje

ПРЕДАВАЊЕ ЗА ЧЛЕНОВИТЕ НА УНИВЕРЗИТЕТ ТРЕТО ДОБА

19.11.2009
Универзитет Трето доба
Филозофски факултет,
Универзитет Св.Кирил и Методиј,
Скопје

proekcija

ПРОЕКЦИЈА НА ФИЛМОВИ

11.10. и 05.12.2009
Центар за јога и личен развој
Капиштец

tetovo-joga


ЧАСОВИ ПО ЈОГА ВО ТЕТОВО

Курс по јога
Мај - Јули 2009
Тетвоски театар, Тетово
Под водство на Весна Алексовска
со асистенција на м-р Лазар Ѓуров

transformiranje


ТРАНСФОРМИРАЊЕ НА ЕМОЦИИТЕ

И ПОДИГНУВАЊЕ НА ЖИВОТНАТА ЕНЕРГИЈА

Дводневен семинар
13 и 14.07.2009
хотел Градче, Кочани
Под водство на Весна Алексовска

prifakjanje mala

СТАВОТ НА ПРИФАЌАЊЕ ВО ЈОГАТА И МЕДИТАЦИЈАТА

Еднодневен семинар
21.03.2009 г.
Скопје (ОУ. Б. Миладиновци)
Под водство на Весна Алексовска

meditacija

МЕДИТАЦИЈА - ОТКРИЈТЕ ЈА ВНАТРЕШНАТА УБАВИНА И МИР

Еднодневен семинар
30.11.2008
Скопје  (ОУ. Б. Миладиновци)
Под водство на Весна Алексовска

rodenden

Одбележување на роденденот
на Центарот за јога и личен развој

17.07.2008
Излет на Матка
Средба на Кале

pozitiven um

ПОЗИТИВНИОТ УМ - СТОЛБ ЗА СРЕЌЕН ЖИВОТ И ЗА ДУХОВЕН РАЗВОЈ

Дводневен семинар
28-29.06.2008
Кочани (х. Градче)
Под водство на Весна Алексовска
Гостин-предавач д-р Јадранка Бибан

 

svetite mesta

СВЕТИТЕ МЕСТА

Еднодневен семинар
25.05.2008
Кокино alt
Под водство на Весна Алексовска
Стручно водство на локалитетите
Јовица Станковски

yama1

ОСНОВИ ЗА ЗДРАВО И СРЕЌНО ЖИВЕЕЊЕ НИЗ ПРИЗМАТА НА ПРАВИЛАТА НА ЈАМА
Неповредување, вистинољубивост...

Еднодневен семинар
29.03.2008
Скопје  (Карате клубот Работнички)
Под водство на Весна Алексовска

holisticki

ХОЛИСТИЧКИ ПРИСТАП ВО СПРАВУВАЊЕ СО СТРЕСОТ

Еднодневен семинар
01.12.2007
Скопје  (ОУ. Б. Миладиновци)
Под водство на Весна Алексовска