Почеток Имагинација

Имагинација

Работилница за жени

Најава за работилница за длабока имагинација

"ЖЕНСКИ РОД - ВРАЌАЊЕ ДОМА,

ВО ЈАДРОТОНА СВОЈАТА ДРЕВНА ЖЕНСКОСТ"

под водство на Рафаела Мајана Ромиери

18-19.10.2014, Скопје

  __

 

Си се почувствувала ли некогаш отфрлена и осамена; или виновна кога во животот ти се случувало нешто прекрасно? Како да не си го заслужувала тоа? Или, си се прашувала зошто е толку тешко да си го прифатиш сопственото тело? Вклучувајќи ги и циклусните промени кои понекогаш ти предизвикуваат болка и депресија...

Повеќе...

ВНАТРЕШНОТО ВОДСТВО ДО НАШАТА ЦЕЛОСТ

eagle photo perch

ДЛАБОКА ИМАГИНАЦИЈА

Проф. Д-р Стивен Галјегос

Енергијата е нашиот потенцијал на живот. Колку таа тече послободно низ нас, толку сме поживотни. Енергијата во нас доаѓа од изворот на нашата живост, а таа е многу мистериозна, зад зборовите е, зад разбирањето, но истовремено е и нешто прекрасно.

Повеќе...

ИСЦЕЛУВАЊЕТО Е РАЗВОЈ

Интервју со д-р Елигио Стивен Галјегос

Ние не се познаваме доволно себеси, го знаеме само основното. Постои една длабочина во нас, која е многу вредна.

Повеќе...

Имагинација

Joga3g