Share
dobro za_MKD
„Кажи и направи нешто
добро за Македонија“
 
http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8542221.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1444252.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/5337873.jpg http://yogacentar.org.mk/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/8627714.jpg
Почеток Галерија Видео

Видео

Share

Јога во „5 +“ со Петко и Мина

1  2
Јога во 5 + со Петко и Мина дел 1 Јога во 5 + со Петко и Мина дел 2

3

4

Јога во 5 + со Петко и Мина дел 3

 Јога во 5 + со Петко и Мина дел 4 
 5
 Јога во 5 + со Петко и Мина дел 5

Јога во Кажи и направи нешто добро за Македонија

 1 2 
Кажи и направи нешто добро за Македонија дел 1 Кажи и направи нешто добро за Македонија дел 1 
Share
misla
Прави им го на другите она што сакаш да ти го прават другите на тебе.
 
Share
prikazna

Еднаш една птица слетала на јарболот на некој брод. Кога бродот испловил и запловил во темните води на океанот, птицата тоа не го ни забележала.

Повеќе>>      

 
Share
asana
Вежби за истегнување на
телото кон назад.

Повеќе>>