Share
dobro za_MKD
„Кажи и направи нешто
добро за Македонија“
 
Share
untitled1 Mediumi
Јога во 5+ со Петко и Мина
plakat

8ka b_small

 
Почеток Часови Распоред Аеродром

Распоред Кристина Трајковиќ

Share

НОВ ПОЧЕТЕН КУРС ОД 21 ЈАНУАРИ 2019

ПОЧЕТНО-СРЕДНА ГРУПА

вторник и четврток 19 ч.
локација:
во О.У. Браќа Миладиновци
ул. В. Комаров, нас. Аеродром

(Помеѓу „Ред кафе“ и новата зграда на ПИОМ)

пријавување и инфо на 070 325 909 Кристина Трајковиќ

НОВ ПОЧЕТЕН КУРС ОД 13 ЈАНУАРИ

ЦЕНТАР

ПОЧЕТНО-СРЕДНА ГРУПА
понеделник и среда 19 ч.
локација:
Фондација Никола Кљусев
веднаш до ДОМ на АРМ
пријавување и инфо на 070 325 909 Кристина Трајковиќ