Почеток Часови Распоред Капиштец

Распоред Билјана Павлова

Share

ЦЕНТАР

СРЕДНО-НАПРЕДНА ГРУПА
понеделник и среда, 18.30 ч.
ПОЧЕТНО-СРЕДНА ГРУПА
понеделник и среда, 20 ч.
локација:
пријавување и инфо на 071 778 048 Билјана Павлова

КАПИШТЕЦ

ГРУПА ЗА ВОЗРАСНИ

понеделник и четврток, 10.30
локација:
студио за танц „Eat the beat“
(Бел камен, до дирекција на Зегин)
пријавување и инфо на 071 778 048 Билјана Павлова

АЕРОДРОМ

СРЕДНО-НАПРЕДНА ГРУПА

вторник и четврток,20.00
локација:
О.У. Браќа Миладиновци
ул. В. Комаров, нас. Аеродром
пријавување и инфо на 071 778 048 Билјана Павлова


View Larger Map